2310553165 6942213658 ΑΛ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 212 Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ info@odiki.gr

 

 

 

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ
INFO ASSISTANCE ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ | Μεταφορά Αυτοκινήτων - Μοτοσυκλετών - Φορτηγών - Τρακτέρ - Τροχόσπιτων - Σκαφών ΘεσσαλονίκηΣτην INFO ASSISTANCE, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρουμε ολοκληρωμένα  υπηρεσιών οδικής βοήθειας και μεταφοράς οχημάτων. Ο σύγχρονος στόλος μας και το εξειδικευμένο μας προσωπικό που διαθέτει η εταιρεία μας είναι η εγγύηση για άμεσες και υψηλά ποιοτικές υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη, την Χαλκιδική και τις γύρω περιοχές αλλά και όλη την Ελλάδα. 

Η πολύχρονη εμπειρία σε συνδυασμό με το ειδικευμένο προσωπικό μας αλλά και τον υπερσύγχρονα εξοπλισμένο στόλο μας μας δίνουν την δυνατότητα να αναλάβουμε παντός τύπου μεταφορές. Με την εκπαίδευση που κατέχουμε μπορούμε να υπερβούμε κάθε δυσκολία και αναλαμβάνουμε ακόμα και την ανάκτηση οχημάτων εκτός οδοστρώματος, απεγκλωβισμούς αλλά και να μεταφέρουμε το όχημα σας σε κάποιο κοντινό συνεργαζόμενο συνεργείο ή σε συνεργείο της επιλογής σας.

Για να κάνετε χρήση της οδικής βοήθειας INFO ASSISTANCE δεν χρειάζεται να έχετε συνδρομή, μπορούμε απλά με ένα τηλεφώνημα να σας προσφέρουμε τις υπηρεσίες στην Θεσσαλονίκη και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

 

 

 

 

 
 
ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΜΕ
Για τα ολοκληρωμένα και άμεσα πακέτα υπηρεσιών που μπορούμε να προσφέρουμε...
 
 

24ΩΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
365 το χρόνο στην Θεσσαλονίκη και όλη την Ελλάδα

ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΟΛΟΣ
Διαθέτουμε σύγχρονο στόλο οχημάτων

 

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Η εταιρεία μας διαθέτει προσωπικό έμπειρο και ειδικευμένο 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ

Για οποιαδήποτε βλάβη ή ατύχημα έχετε με το όχημα σας και το προσωπικό της εταιρείας μας θα σας εντοπίσει αμέσως και θα έρθει για βοήθεια...