2310553165 6942213658 ΑΛ.ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 212 Ν.ΕΛΒΕΤΙΑ info@odiki.gr

 

 

 

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
INFO ASSISTANCE ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ | 24ωρη Εξυπηρέτηση όλο το χρόνο - Μεταφορά Αυτοκινήτων - Μοτοσυκλετών - Φορτηγών - Τρακτέρ - Τροχόσπιτων - Σκαφών Θεσσαλονίκη


Η εταιρεία INFO ASSISTANCE εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Ελβετίας. Εδώ και χρόνια η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας αλλά και της μεταφοράς οχημάτων όπως αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, τρακτέρ, φορτηγά και σκάφη με μεγάλη επιτυχία.

Η πολύχρονη εμπειρία, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια που δείχνουμε σε κάθε περιστατικό σε συνδυασμό με τον υπερσύγχρονο στόλο αλλά και το εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο διαθέτουμε είναι λίγα από αυτά που μας έχουν κάνει να ξεχωρίσουμε στον τομέα της οδικής βοήθειας όχι μόνο στην Θεσσαλονίκη και στις ευρύτερες περιοχές αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Για να κάνετε χρήση των υπηρεσιών της INFO ASSISTANCE δεν χρειάζεται να έχετε κάποια συνδρομή αρκεί να μας τηλεφωνήσετε και εμείς αφού εντοπίσουμε το σημείο που βρίσκεστε θα στείλουμε άμεσα ένα από τα οχήματά μας μαζί με το εξειδικευμένο μας προσωπικό να σας παρέχει οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείτε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Είναι να ανταποκρινόμαστε σε κάθε σας ανάγκη και να σας εξυπηρετούμε στο μέγιστο δίνοντας βάρος πάνω από όλα στην ασφάλεια σας.

 
 
 
 
 
 
 
   
   
 

ΠΑΡΟΧΕΣ

Η εταιρεία INFO ASSISTANCE, δραστηριοποιείται στο χώρο της οδικής βοήθειας αλλά και της φόρτωσης και της μεταφοράς των οχημάτων σαν εάν αυτό έχει υποστεί μηχανική βλάβη, πρόβλημα ανεφοδιασμού αλλαγή ελαστικών ή ακινητοποίηση του. Παρέχει ολοκληρωμένα πακέτα υπηρεσιών οδικής βοήθειας σε πολύ οικονομικές τιμές 365 μέρες το χρόνο και οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Πιο αναλυτικά οι παροχές μας:


 

 
  Εντοπισμός της Τοποθεσίας σας
  Ξεκινάμε τον κινητήρα σε περίπτωση που έχει αδειάσει η μπαταρία σας
  Επισκευή & Αντικατάσταση του Χαλασμένου Ελαστικού
  Οδική βοήθεια 24ωρη εξυπηρέτηση
  Κορυφαίοι συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα
  Κλήση Ταξί
 
  Μεταφορά Αυτοκινήτου
  Μεταφορά Μοτοσυκλετών
  Μεταφορά Τρακτέρ
  Μεταφορά Φορτηγών
  Μεταφορά Τροχόσπιτων
  Μεταφορά Σκαφών
 
   
 
 
 
 
 
 
 
ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΑΜΕΣΑ

Για οποιαδήποτε βλάβη ή ατύχημα έχετε με το όχημα σας και το προσωπικό της εταιρείας μας θα σας εντοπίσει αμέσως και θα έρθει για βοήθεια...